Boek presentatie Leven in termijnen

Boekhandel Den Boer Laatstraat, Baarn, Nederland

Aanmeldingen via Boekhandel Den Boer, Uitgeverij Jurgen Maas of de auteur.

Gratis

Interview en voorlezen Storytelling event

Dit event wordt georganiseerd door de Storytelling Academy. Ik zal er ter afsluiting een stuk voorlezen uit Leven in termijnen. Ook zal de uitgever met boeken aanwezig zijn.

€395

Publiekscampagne Palliatievezorg: Ongeneeslijk. Niet uitbehandeld

landelijk , Nederland

De campagne is er om palliatieve zorg onder de aandacht te brengen. Palliatieve zorg omvat alle zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Het is dus een uitgebreid onderdeel van de gezondheidszorg. Ik ben één van de zeven gezichten die op TV, in bushokken en op Abri borden te zien zijn.

Gratis

Open Dag Antoni van Leeuwenhoek

Antoni van Leeuwenhoek Plesmanlaan, Amsterdam, Nederland

Open Dag ter gelegenheid van Wereld Kanker Dag. Het ziekenhuis is open voor het publiek. Ik zal er zijn met mijn boeken voor een meet and greet bij de stand van het Supportive Care Team.

Gratis

Informatiebijeenkomst zeldzame kankers

Antoni van Leeuwenhoek Plesmanlaan, Amsterdam, Nederland

Ik zal samen met mijn boek aanwezig zijn bij de stand van de Patientenorganisatie Sarcomen.

Gratis

Expositie Het laatste hoofdstuk

OBA Oosterdok Amsterdam, Nederland

Tentoonstellingen Expositie Het Laatste Hoofdstuk: Ongeneeslijk. Niet Uitbehandeld. Tentoonstellingen Expositie Het Laatste Hoofdstuk: Ongeneeslijk. Niet Afbeelding van Nationaal Programma Palliatieve Zorg Een bijzondere fototentoonstelling. Data Wo 20 mrt08:00 - 22:00 Do 21 mrt08:00 - 22:00 Vr 22 mrt08:00 - 22:00 Meer data Locatie OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) Oosterdokskade 143 1011 DL Amsterdam toon in Google Maps Contact +31 20 5230900 klantenservice@oba.nl Bezoek website […]

Het Laatste Hoofdstuk

Een bijzondere fototentoonstelling met zes ongeneeslijk zieke mensen waar ik er één van ben.  Voor de publiekscampagne 'Ongeneeslijk. Niet uitbehandeld.’ van het Nationaal Programma Palliatieve Zorg (NPPZII) zijn mensen in de palliatieve fase gefotografeerd. Hun portretten, die op levensgrote posters door heel Nederland hingen, zijn nu speciaal tijdens het festival “Het Laatste Hoofdstuk” in de OBA te […]

Translate »
Wat onze klanten zeggen
21 beoordelingen