Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 295,00

Welkom! Top dat je hier bent!

Voordat je begint wil ik dit eerst even gezegd hebben: of je nou hier bent uit nieuwsgierigheid of uit noodzaak, geweldig dat je besloten hebt om te onderzoeken wat jou in de weg staat om dichter bij jouw echtheid te komen! Bij jouw essentie. Bij jezelf. Bij je zijn.

 

Je voelt de urgentie iets in je leven of werk te veranderen. Daar zitten allerlei gradaties in. Onrust, stress, (innerlijk)conflict, gejaagdheid, angst, twijfel…

Of, je staat misschien wel aan de vooravond van een (ingrijpende) concrete verandering. Een verandering die niet op zich kan laten wachten. En die vraagt om keuzes in je leven en werk. Maar eerst  wil je nu begrijpen:

  • wat jou tegenhoudt;
  • wat jou belemmert;
  • wat maakt dat je zo geraakt wordt door tegenslagen of kritiek;
  • wat maakt dat je beren op de weg ziet;
  • waarom jij je zo onzeker voelt;
  • alles wat tussen en je eerste, volgende stap zit.

Welke draken knagen aan jou en vullen jouw hoofd met negatieve gedachten over jezelf, de ander en de wereld om je heen?

Belofte
Ik leer je hier niets wat ik niet zelf heb ervaren, heb doorleefd en beleefd. Zeker in mijn eigen leven maar ook in het leven van mijn coachklanten. Ik heb als kind al en meerdere keren als adolescente en volwassene verschillende crisissen en transformaties meegemaakt. Ik heb mezelf ontelbare keren opnieuw uitgevonden. Je mag mij gerust daarin een expert noemen. Schaarste, recessie, ziekten, verlies, verraad, misbruik… ik heb het allemaal meegemaakt. Keer op keer vond ik de antwoorden in mij en keer op keer ben ik de strijd aangegaan met mijn draken.

Ik wil je helpen om jouw antwoorden te vinden in jezelf. Alsook je eigen manier om je zelf te coachen en je leven te veranderen. Leider in eigen leven te zijn. Ik beloof je geen beste versie van jezelf, ik beloof je de versie van jou die er mag zijn en die jij nodig hebt.  Die weet dat als je struikelt je gewoon weer op kan staan. Dat je je jezelf opnieuw kan uitvinden. De versie die weet waar hij/zij voor staat en daar ook voor gaat. De versie die de andere versies aanvaardt. De versie die naar zichzelf luistert. De versie die zijn binnenkant verbindt aan zijn buitenkant. De alledaagse held. Want laten we eerlijk zijn, dat ben je wel. Nu helemaal! Want met deze stap laat je moed en autonomie zien. Heldhaftige kwaliteiten! 

Ben je er klaar voor?

Misschien lijkt het alsof ik er lichtzinnig over doe. Niets is minder waar. 

Jouw draken symboliseren overtuigingen, gedachten, filters, zienswijzen die tot nu toe hebben bepaald hoe jij alles ervaart, beleeft, verwerkt en opslaat. Maar die jou ook hebben behoed voor gevaar. En, dat heeft dan weer invloed op de volgende ervaring.

Ik ken de kracht, de hardnekkigheid, de hete adem en grillige klauwen van de draken die blijvend aan je kunnen knagen. Aangezien jij ze zelf, in je hoofd hebt  gecreëerd  ben je dus zelf ook in staat om ze te temmen, al voelt het niet zo. Laten we snel gaan naar de inleiding. 

 

Translate »
Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen