Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 295,00

Hé eigen wijze! Top dat je hier bent!

 

 Voordat je begint wil ik eerst even dit kwijt: of je nou hier bent uit nieuwsgierigheid of uit noodzaak, geweldig dat je besloten hebt om je innerlijke kompas te vinden! 

 

Want in deze roerige, surrealistische tijden waar wij nu in leven, staat misschien wel je leven, zoals je die kent, op zijn kop. Normaal is niet meer normaal en gewoon is niet meer gewoon. Je voelt de urgentie iets in je leven of werk te veranderen. Daar zitten allerlei gradaties in: onrust, stress, (innerlijk)conflict, gejaagdheid, angst, twijfel… Of, je staat misschien wel aan de vooravond van een (ingrijpende) concrete verandering. Een verandering die niet op zich kan laten wachten. En die vraagt om keuzes in je leven en werk.

Grip krijgen op je identiteit en je kompas is grip krijgen op je kernwaarden. De kern van wie jij bent. Nu wij in deze razendsnel veranderende wereld leven bieden je kernwaarden houvast. Zij zijn de waarden die jouw kern kleuren en definieren. Ze zijn jouw ritme. En misschien, heel mischien denk je jezelf opnieuw te moeten uitvinden en heb je meer dan ooit een kompas nodig. Of, zoals een held in ieder verhaal, hoor je de oproep tot avontuur en sta je op het punt je wapenen te kiezen. Je kernwaarden zijn je wapens. Je kracht, je superpowers.  

Praktisch

Alle onderdelen van dit programma zijn toegankelijk en worden nu beschikbaar gesteld. Maar neem de tijd ervoor. Lees een les goed door voordat je er direct in duikt.

Laat mij jou niet langer ophouden. Ga lekker aan de slag neem de tijd, neem iets te drinken, misschien ook om te eten en

BEGIN!

Ik ben in ieder geval nu al trots op je!

Waheeda

 

Translate »
Wat onze klanten zeggen
21 beoordelingen