Toelichting werkboek

Ik hoop dat je aan dit werkboek net zoveel plezier beleeft als ik met het ontwerpen en ontwikkelen ervan. Een bijzonder creatief proces dat, zonder een vast omlijnd plan, met jou als middelpunt, organisch ontstond. 

Plannen belemmeren creativiteit. Dat wil niet zeggen dat er structuur ontbreekt. Juist structuur zorgt ervoor dat ik een logische en creatieve leerlijn voor jou neerzet.

Dit boek is mijn cadeau aan jou om de reis naar jouw soulful siganture stories, als een persoonlijk bundel vast te leggen. Alles op één plek. Je hebt dan later je eigen naslagwerk. 

Alle opdrachten uit iedere les en uit onze persoonlijke sessies maak je in je werkboek. Heerlijk toch? Dan hoef je daar in ieder geval niet over na te denken.

Loop er lekker doorheen. Druk er je eigen stempel op. Maak er iets persoonlijks van. Ga daarom aan de slag met de eerste pagina’s.

 

1. De pagina: This book belongs to…. 

2. De creatieve pagina: druk er lekker je stempel op. Doe hier maar mee wat je wilt. Uiteraard op het moment dat jij zelf in een creatieve bui bent. Je kan deze pagina gebruiken om met iets persoonlijks te beginnen: een tekening, een foto, doodelen, visual art, letteren, beplakken, borduursel…

Het doel? Bevrijding, bezinning… verzin het zelf maar.

 Veel plezier en creativiteit!

 

 

Translate »
Wat onze klanten zeggen
21 beoordelingen