Toelichting invulling Loobaancoaching gefinancierd door het A&O Fonds

Onderstaande tekst hebben wij letterlijk overgenomenvan de site van het A&O fonds rijk om zo misverstanden te voorkomen.

 

  • Controleer of je in aanmerking komt voor de subsidie. Beantwoord een aantal vragen en binnen een paar minuten weet je of je aan de voorwaarden voldoet. Na afloop ontvang je uitleg over de verdere aanvraag.
  • Je vraagt een loopbaanscan aan via je leidinggevende of via het A+O fonds Rijk. Je meldt je voor deze regeling aan via het digitaal dossier van Loopbaanadvies.
  • Je vraagt voor maximaal € 1.500 exclusief btw (€ 1815 inclusief btw) een subsidie aan voor een vertrouwelijk loopbaanadvies bij een professionele loopbaandeskundige.
  • Je kiest zelf een professionele loopbaandeskundige.
  • Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.
Vereisten

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je rijksmedewerker bent en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag overigens niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies. De regeling loopt af op 30 juni 2022

Let op: vanaf 1 januari 2021 is het alleen nog mogelijk subsidie te krijgen voor een loopbaandeskundige die is gecertificeerd voor het nieuwe keurmerk Register Loopbaan. Ik, Waheeda Shadood, ben een Register Loopbaanprofessional (NOLOC/CMI) geldig tot 2024.

Meer informatie?

Heb je vragen over het Loopbaanadvies, dan kun je het A&O Fonds bereiken via: loopbaanadvies@caop.nl of 06 29 521 339.

Hoe verder?

Wij maken met jou een afspraak voor een gratis kennismaking en om jou te adviseren over het samenstellen van jouw loopbaancoachingsprogramma.

 

Translate »
Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen