Toelichting Ontwikkeladvies Formulieren

Misschien ook wel handig om de andere formulieren te zien zoals deze voorgeschreven zijn door het MinvSZW. Een aantal heb ik zelf aangescherpt zodat jij er zelf ook wat aan hebt. Ik laat je hieronder eerst de formatten zien en dan wat Impact Stories er zelf van heeft gemaakt.

Voor de subsidie aanvraag zijn wij verplicht om de toestemmingsverklaring  en de prestatieverklaring  in te zenden. Dit is bewijs voor de subsidieverstrekker dat de loopbaancoaches, Gabrielle van Berkum  en ik, Waheeda Shadood, hebben gedaan wat afgesproken is.

Zij kunnen na het indienen van de aanvraag een steekproef houden onder de deelnemers om te kijken of het gespreksverslag en het ontwikkelplan ook zijn ingevuld. Deze sturen wij niet door. Ze zijn voor jou bedoeld en ik vind het des te belangrijker dat de inhoud voor jou daarom werkbaar is.

 

FORMAT FORMULIEREN SUBSIDIEVERSTREKKER

 

PDF Gespreksverslag
PDF Ontwikkelplan
PDF Prestatieverklaring

FORMULIEREN DIE IMPACT STORIES GEBRUIKT

WORD-DOC Gespreksverslag
WORD-DOC Ontwikkelplan
WORD-DOC Prestatieverklaring

Alle documenten worden door de loopbaancoach na je eerste coachsessie voor jou ingevuld. Ze worden jou gemaild door Bianca met de vraag ze na te kijken en te ondertekenen. Ook dan hebben we een natte handtekening nodig. De inhoud bespreken wij tijdens de  laatste coachsessie. 

Genoeg hierover. Ga lekker je warming up doen en binnenkort zoeken we contact om een planning te maken. Dat zou zo maar al in november kunnen zijn.

Translate »
Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen