Les 9: Blijmaker + Canva Tutorial

Storytelling! storytelling!

Geen opsommingen maar het verhaal van je vrijwilligerswerk, maatschappelijk betrokkenheid, nevenactiviteiten, interesses, hobby’s, liefhebberijen, vrijetijdsbesteding. Bedenk er een leuke kop voor.

Schrijf kort, kernachting en bezielend. Vooral “waarom” je doet wat je doet.

VOORBEELDEN VAN TEKST

 

Vrijetijdsbesteding?
Ik ben een enthousiast wielrenner, houd van muziek en ben daarom een DJ. Ik kook graag (Italiaans, Frans). En, om al dat lekkere eten te compenseren, doe ik aan hardlopen (10k).
 

Vrijetijdsbesteding?Paardrijden is mijn grootste hobby. Ik rij 1 x per week. Het samenspel tussen mens en paard vind ik wonderlijk. Hoe je het voor elkaar krijgt op een respectvolle manier om een dier van 500 kg dingen te laten doen die jij wilt, zonder dat het gedwongen wordt. Je verkeert in je eigen wereld. 

 

Meer over mij
Als ontspanning dans ik al bijna mijn hele leven. Moderne en jazz-dance zijn mijn favorieten. Daarnaast verdiep ik mijzelf graag in een gezonde lifestyle.

Meer?
Koken is ontspanning en familie en vrienden verwennen. Daar hoort ook af en toe in een Michelin restaurant eten.
Mijn liefde voor muziek maakte dat ik nu een DJ opleiding volg. Momenteel werk ik aan een mix van 30 min.
Golfen is ontspanning en goed voor mijn sociale contacten.
Vissen is ook ontspanning, lekker aan de waterkant van de natuur genieten en je hoofd leegmaken.

Persoonlijk?
Wetenschap (gaaf, die eerste foto van het M87 zwarte gat!). Andere belangrijke liefhebberijen zijn programmeren, lezen (in ’t Engels, voornamelijk thrillers en Amerikaanse crime), muziek luisteren en flinke wandelingen met de hond.

Met koken combineer ik elementen uit verschillende culturen (gefrituurde spruitjes in een jasje van Indiase vijf kruiden, geserveerd op een tortilla en/of hete mie). Dit is een metafoor voor hoe ik in de (multiculturele) samenleving sta. Ik paar creativiteit aan een gezonde leefstijl en zorgen voor de medemens.

Als je kiest voor beelden. Ja, beelden! Zorg ervoor dat deze actiebeelden zijn. Kijk hier naar wat voorbeelden. Gebruik photo’s die jezelf hebt gemaakt. Ze maken je CV spannender. Wat je ook kan doen is onder de photo een hyperlink plaatsen naar een video of bewegende beelden die met de activiteit te maken heeft. Dat zal ik je laten zien in de CANVA Tutorial.

 

 

 

VOORBEELDEN VAN AFBEELDINGEN

 

Canva tutorial – Blijmaker

Tot gauw!

Waheeda

Translate »
Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen