DIRECT INVULLEN: Intakeformulier

Je hebt als het goed is zojuist je toestemmingsverklaring doorgenomen, ondertekend en naar ons gemaild. Zo niet, wil je dat alsnog doen? Voordat wij uberhaupt iets doen moeten wij deze verklaring in ons bezit hebben. Dank je wel!

Hieronder is een intake formulier dat ons de informatie verschaft om jou op 1 december direct te kunnen registreren. Geef aan bij situatieschets of je direct na 1 december wilt beginnen of liever in januari …of het voorjaar van 2021.

Energetisch gezien is vanaf januari  een betere periode om te starten met zaken die te maken hebben met je ontwikkeling, woorwaarts bewegen, met de toekomst dan in december. In deze maand zijn wij vaak aan het terugkijken, afronden, reflecteren en nog niet toe aan vooruitkijken met daaraan gekoppelde acties.

Vul het formulier dan nu ook in en klik op verzenden.

[ninja_form id=1]

Alle gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld en alleen aan de overheid verstrekt. In het volgende onderdeel geef ik je inzicht in welke formulieren er nog meer zijn. Ik weet dat het allemaal saai is, maar wel noodzakelijk voor de financiering. Deze maakt natuurlijk mogelijk dat jij dit traject kosteloos mag volgen. 

Translate »
Wat onze klanten zeggen
21 beoordelingen