AFSLUITING

TOP!

Nu ben je aan het einde gekomen van het Grip op je CV Story programma. Je hebt als het goed is nog ruim de tijd om je CV helemaal rond te maken en alle lessen terug te kijken.  Wacht er niet te lang mee en stel niet te lang uit, tenzij het niet anders kan.

Als je het leuk vindt en je gaat je CV in Canva maken, mail dit als beeld naar mij zodat ik het in de CV Gallerie kan plaatsen. Je mag je gegevens dan anonimiseren.

Ik vind het heel tof en zal het als een cadeau ontvangen als je mij per mail info@impactstories.nl laat weten wat je van het programma vindt. Met jouw eerlijke feedback kan ik verbeteringen doorvoeren.

Worstel je ook met je motivatiebrief? Overweeg om ook dit programma aan te schaffen zodat je een onweerstaanbare en blijvende indruk maakt.  Dit zal eind maart 2021 gereed zijn.

REVIEWS
Wanneer je voor mij een review schrijft laat je aan mij weten hoe ik van betekenis ben geweest.

Ben je enthousiast? Laat dat dan aljseblieft  hieronder reviews achter

 

Trustoo

Google

Impact Stories

Bedankt voor het vertrouwen en veel succes en plezier met het veroveren van je nieuwe baan! Ik stuur je een uitnodiging voor de Linkedin Private Group for klanten van Impact Stories.

 

 

Waheeda

 

 

N.B. Ik wil je  nogmaals wijzen op de copyright, eigendomsrechten en auteursrechten die in de introductie vermeld staat.

Translate »
Wat onze klanten zeggen
21 beoordelingen