Fantastisch dat je hier bent!

Fantastisch dat je hier bent

Het Ideale (AAA)Programma

Bewust kiezen is ALTIJD onder te brengen in drie significante stappen.

STAP 1: AUTHENTICITEIT

Voor mij, terwijl ik mij ervan bewust ben dat we ons niet geheel kunnen onttrekken aan onze sociale context en dus externe invloed, is authenticiteit eenvoudigweg: consistentie in het maken van intrinsieke keuzes. Kleur bekennen. Een moeilijke opdracht wanneer je iedere seconde van de dag bloot staat aan afleiding en verleiding. In het onderdeel authenticiteit onderzoeken wij wie je bent, waar je voor staat en wat JIJ belangrijk vindt.

Dit doen we als volgt:

Module 1 – Ruggengraat

Je mindset, eigen waarden, eigen overtuigingen, passie, roeping en purpose vormen de ruggengraat van jouw authentieke zijn. Middels een holistische, unieke door mij ontwikkelde én beproefde aanpak (waaoronder een waardenspel), brengen wij deze in kaart. Wij maken nauwelijks gebruik van generieke testen. Die heb jij vast wel al een keer gedaan. Authentiek staat namelijk haaks op generiek. Je bent tenslotte geen dertien in een dozijn.  

Module 2 – Authenticiteitskompas

Middels (schrijf/teken/beeld) oefeningen en 1 op 1 sessies gericht op zelfreflectie, zelfkennis en zelfbewustzijn, brengen we alles samen om jouw authenticiteit in woord en beeld inzichtelijk te maken. Je hebt een tastbaar kompas voor het maken van keuzes trouw aan jouw authenticiteit.

Resultaat?

De transformatie die je ondergaat zorgt ervoor dat je jezelf ziet, aanvaardt en bent.

♥ Je voelt Atma Prema (sanskrit voor het onvoorwaardelijk liefhebben van jezelf)

Je weet wat je te doen staat, de keuzes die je moet maken en waarom.

Je hebt, letterlijk, jouw UNIEKE authenticiteitskompas.

 

 

STAP 2 EN 3 VOLGEN HEEL SNEL. DEZE WEBSITE IS NOG EEN WORK IN PROGRESS. ALS JE HIER BENT DAN HEB JOU WAARSCHIJNLIJK GEVRAAGD OM ER EVEN NAAR TE KIJKEN. ZO NIET, HEB JE VRAGEN BEL MIJ GERUST OP 0611346979.

 

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Essentialiser & Story Tailor

 

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP? Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Het is handiger om mij een tekst bericht te sturen i.p.v. een voicemail- of email bericht. Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?